bitcha

jag blir så ledsen över allt som händer nu.
jag vet att jag gjorde fel, men jag skrev allt i hetans stund. för att skriva av mig, för att lunga ner mig.
men nu har du ju gjort allt så mycket värre. men nu vet jag ditt rätta jag, som jag alltid vetat. men som du säkert har längtar efter att få visa.
för jag vet att du är sån. jag vet att du helst av allt inte vill hålla käften och nu har du sagt ditt och förstört allt.
sagt att jag inte längre är välkommen hem till er, att jag är en dålig mamma och att du inte tror att vi(jag) kommer klara av ett till barn.
men det är som sagt bra att allt kommer fram, för då vet jag vad du tycker. nu behöver du inte dölja det längre. måste kännas skönt att få prata ut om allt som du har haft inom dig om mig.
du tycker att du blev sårad av det jag skrev, men under de här 5 åren så undrar jag hur mycket du fattar att du har sårat mig?
så mycket du har gnällt och sagt om mig.
men det är så mycket du inte vet om. du tror att allt är svart. men du vet inte alls hur vi har det. du vet ingenting om oss. för jag kan inte tänka mig att du pratar med t om det. utan du bara drar slutsatser från handlingar.
men det du inte förstår är att vi har det bra, vi är lyckliga, mer lycklig än vad du nog någonsin varit eller kommer vara.

men nu är det din förlust, och eftersom du inte tror att vi kommer klara detta med ett till barn. då behöver du inte träffa det heller. eller isabelle för den delen. varför ska vi dela med oss av vårat liv när du bara kan säga massa negativa saker?
du är så jävla falsk. fyfan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0